Thursday, 29 January 2009

Bestfriends


Baru je balek dr klinik. Hari ni belajar banyak jugak lah, thanks to Dr T******. Banyak doktor ni ajar aku pasal diabetes and heart disease. A very easy and unforgetful way to remember the vitals.

Anyway, I miss these two girlfriends of mine, the closest la kot. This weekend balek Cardiff nk jumpe diorang n hopefully leh gik tgk wayang 3D, and the title is My Bloody Valentine..

X saba rasanya nak balek ni, nk jumpak new baby of Kak Mar, Akeef namanya.
Talking about bestfriends, lately, ada yang buat hal dan mengaku aku bukan even kawan pon, konon2 aku perosak rumahtangga dia. Sigh

Bukan senang nk dpt kawan2 yg sekepala dan bersefahaman. Tapi these two girls, Faeiza dan Muni, kalau lepak dengan diorang memang hilang semua masalah. :(( AKu rindu korang la...

Bak kata mak aku, kawan biar beribu, berkasih kena satu je, cuma nnti dulu hehe...

:D

p/s: nk kena study lagik lepas ni nih!

2 comments:

faieza_pink said...

ehem2...!!!tu puji btol2 ke bodek je tuh..hahahha!!!
kidding..jgn marah muks...
doc kn penyabar=)

...Muks... said...

betolla faieza oitsss:p