Wednesday, 21 January 2009

2009




Alhamdulillah, ni first time aku dapat bukak blog ni officially untuk tahun 2009 nih.
Akan ada banyak cerita yang aku harap aku dpt share dgn korang semua pasal hidup aku, jatuh bangun aku pada tahun2 lepas dan macam2 lagi.

Sekarang ni aku kat Llanelli, Wales, about an hour and a half from Cardiff. Hana, my best mate pon placed kat c ni jugak so x de lah aku bosan sorang2.

Pengalaman 2008 banyak ajar aku pasal cinta, manusia, ketuhanan, keluarga dan ikatan persahabatan. Byk yang aku hilang pada tahun lepas, diganti balek pada tahun ni.
Pendek kata, pengalaman banyak mengajar aku tentang cinta, jangan sekali2 jatuh dalam2 sangat kalau cinta manusia nih. Laenlah kalo family, tu cinta yang suci, apatah lagi kat Dia kan?

Tadik baru revise some parts of medicine nye topics with Hana. Pasal physical examinations, diabetes dan macam2 lagi. Esok kena bangun awal, so kena la byk baca malam ni.

:D

Aku happy sgt buat placement nih. Sbb doktor2 baek2 belaka. :D

K lah, aku sambung balek nnti bila aku dah free k?

Salam sayang dari Muks untuk semua X

1 comment:

Red Zeera~ said...

blogwalking here..