Thursday, 22 January 2009

...Placement....


Aku tengah buat placement di General Practice di Llanelli. Best sangat2 sebab experience ni cam dh jadik doktor betul dah.

Ada sorang patient nih, tanya aku asal mana? Dan aku pon jawab yang aku ni asal Malaysia, dan dia kata english aku bagus sebab aku ckp clear n grammar semua betul. Alhamdulillah ada gak yang puji aku... Tapi ada jugak ramai patients yang seolah2 x suka Asian students. Tp aku redah ja lah.

Ada jugak yang tanya aku pesal nk balek Malaysia lepas qualififed nanti. Aku rasa the time has come lah. Balek Malaysia, jaga mak ayah.. In the end, aku gak yang x happy kalo gheja sini. Apalah yang ada kat c ni, lagipon aku dah tepu dah. Dah jemu sgt2 nk stay kat oversea yang aku rasa lama sangat aku jadik perantau.

Fingers crossed dan sangat berharap InsyaAllah aku dapat lepas final exam nanti...Aminnnn

1 comment:

miss wawa said...

hi..
nice pict..
hehee..
i lagi prefr komen pict..
x ksah kan..
kekekekek..